Huizenbezitters kunnen zich binnenkort voor tien jaar verzekeren voor onderhoud aan hun woning.

De directeur van website Deverbouwwinkel genaamd Bart van der Kruk gaf dit aan in vakblak Cobouw. Volgens van der Kurk overweegt een grote verzekeraar een onderhoudsverzekering gericht op huizenbezitters. De grote verzekeraar gaat volgende week om de tafel met Van der Kruk om een intentieovereenkomst te tekenen.

Vereniging van Eigenaren en huiseigenaren kunnen gebruikmaken van de verzekering. Eerst worden er afspraken gemaakt met de verzekeraar over het onderhoud. Van der Kruk legt de verzekering verder uit aan een aantal voorbeelden. In het eerste jaar wordt bijvoorbeeld het dak vernieuwd, het tweede jaar geschilderd en het achste jaar de ramen vervangen.  Daarnaast geeft Van der Kruk aan dat de verzekering ook binnenshuis geldt. Onderhoud aan de cv-ketel valt allemaal binnen de woningonderhoud verzekering.

Deverbouwwinkel controleert hoe de woning of woningen eraan toe zijn. Ook neemt het bedrijf de taak op zich om geschikte partijnen te vinden die het onderhoud kunnen uitvoeren. Naast het vinden van deze partijen wordt er ook gecontroleerd of zij de werkzaamheden succesvol uitvoeren. Een huis zonder verrassingen in de toekomst wilt tenslotte iedereen.

Gelezen op: Verzekeringsnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *