Bij veel auto- en motorverzekeringen wordt een haal- en breng service voor de auto of motor aangeboden. Over het algemeen houdt deze haal- en breng service ongeveer hetzelfde in. JE maakt van te voren een afspraak en het bedrijf komt je auto of motor ophalen en vervolgens ook weer thuis brengen, simpeler kunnen we het niet maken! Een specialist helpt u echter vaak ook nog met andere dingen, ook is er dan vaak een leenauto beschikbaar.

Hoe werkt een haal- en breng service?

U kent er bij een haal- en breng service over het algemeen op rekenen dat uw beschadigede auto kan worden opgehaald. In sommige gevallen is het vervolgens mogelijk een leenauto te gebruiken die gedurende de reparatie tot uw beschikking wordt gesteld. Wanneer uw auto is gerepareerd wordt uw auto vervolgens teruggebracht en neemt de medewerker van de haal- en breng service uw auto mee.

Tijdwinst met haal- en breng service behalen

Indien u voor een haal- en breng service kiest kan dat een enorm tijdsvoordeel opleveren. U kunt deze service meeverzekeren bij uw auto- of motorverzekering. Wanneer uw auto gerepareerd dient te worden weet u op dit moment zeker dat u niet naar de garage hoeft te rijden. In de toekomst kan dit veel tijdsvoordeel opleveren. Heeft u een haal- en breng service nodig en zit dit niet in uw auto- of motorverzekering? Dan kunt u deze service uiteraard ook los afnemen.

Auto importeren uit het buitenland

Wanneer u ook een haal- en breng service in het buitenland wilt neemt dit vaak extra kosten met zich mee. In andere landen is het ophalen en terugbrengen van uw auto namelijk een tijdrovende taak. Naast de haal- en breng service bieden wij bij Okaysion ook een importservice aan waarmee u altijd verzekerd bent van een voordelige occasions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *