De meeste mensen kennen het wel, het zorgseizoen. Voor de mensen die hier nog niet eerder van hebben gehoord zal ik het nog even uitleggen. Het zorgseizoen bestaat uit de laatste 6 weken van het jaar waarin veel mensen zich gaan oriënteren in zorgverzekeringen en vaak overstappen van zorgverzekeraar. Dit is voor zorgverzekeraars dan ook veruit de belangrijkste periode van het jaar. Maar welke zorgverzekeraar moet je nou kiezen? Dit wordt je zeker niet makkelijk gemaakt. In aanloop naar het zorgseizoen zijn alle zorgverzekeraars extra alert en proberen zij via advertenties, reclames en andere uitingen jou over te halen om je zorgverzekering bij hen af te sluiten. Daarom hebben wij van 123zorgverzekering een klein onderzoekje gedaan naar de aanbieders voor het zorgseizoen 2018. Op welke bedrijf moet je letten tijdens het zorgseizoen 2018? Wij zeggen dat de Ohra zorgverzekering ons favoriet is! Waarom we hierop uit zijn gekomen lees je hier.

Vrije zorgkeuze

Een aspect waarin de zorgverzekering van Ohra zich in onderscheidt is het feit dat je altijd vrije zorgkeuze hebt. Waar je bij veel verzekeraars enkel kan kiezen tussen zorgverleners die bij de verzekeraar zijn aangesloten, is dit bij Ohra dus vrij. Je kan dus elke zorgverlener kiezen naar wens.

Moderne serviceverleningafbeelding-ohra-app

Gelukkig gaat Ohra ook goed met zijn tijd mee. Zo heeft Ohra onlangs een uitgebreide Ohra app gelanceerd waar je al je zaken kan regelen. Je kan hier je zorgverlener vinden, je rekeningen declareren, geleden schade melden en nog veel meer. Weet je daarnaast niet meer helemaal zeker waarvoor je verzekerd bent, je premie of de dekking van je verzekering? Ook dit kan je direct opzoeken in de app. Zo’n uitgebreide app is een goede toevoeging in een stukje serviceverlening en dit zien we bij de meeste zorgverzekeraars dan ook niet terug.

Aanvullende verzekeringen

Bij Ohra heb je keuze uit een brede selectie van aanvullende verzekeringen. Ohra heeft hier vier pakketten voor gemaakt waaruit je kan kiezen. Afhankelijk van je situatie kies je een pakket die het beste bij jou past. Wil je gedekt zijn voor het aanschaffen van een bril of lenzen, een bezoek naar de orthodontist, fysiobehandelingen of andere aanvullende zaken kies dan zo’n aanvullend pakket.

Scherpe premie

Ook de premies van Ohra zijn scherp geprijsd. Het is niet de goedkoopste verzekeraar van allemaal, maar de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Natuurlijk is de premie afhankelijk van jouw situatie en om dit gemakkelijk te berekenen heeft Ohra een pagina waar je direct je premie kan berekenen. Bereken hier direct de premie zorgverzekering bij Ohra.

Naar onze mening tellen deze vier onderwerpen erg scherp mee in de kwaliteit van een zorgverzekering. Heb jij nog tips voor het zorgseizoen? Laat deze dan achter in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *