Over het algemeen is een huis is het meest voorkomende vastgoed dat een mens in zijn bezit heeft. Invast Hotels specialiseert zich op het gebieden als verkoop en verhuur diensten, taxaties en hotel adviezen. In loop van tijd hebben zij een database weten op te bouwen van meer dan 2000 Nederlandse hotelketens inclusief vastgoed informatie en eventuele transactieprijzen. 

Het gezicht achter het bedrijf Invast Hotels

Bastiaan Driessen heeft sinds 1990 ruim ervaring met financiering, vastgoed en hotels vanuit verschillende invalshoeken. Maar dus ook als managing partner van Invast Hotels. Zijn achtergrond zit in verschillende opleidingen, namelijk:

–    Economie aan het Erasmus Universiteit Rotterdam.

–    Vastgoedkunde aan het Universiteit van Amsterdam.

–    Cursus fiscaal en juridisch op het gebied commercieel vastgoed.

Alles bij elkaar maakt Bastiaan Driessen specialist op het gebied van hotel taxaties en exploitatie gebonden vastgoed. Des al niet te min is hem sinds oktober 2020 de status van Meester-Taxateur toegekend.

Taxaties laten uitvoeren door Invast hotels

Binnen de Benelux staat dit bedrijf bekend als zeer kundig op het gebied van hotel taxaties. Alleen al in Nederland hebben ze de afgelopen 10 jaar ruim 600 hotels gewaardeerd met een gecombineerde gemiddelde van ongeveer vier miljard euro.

Zij voeren niet alleen hotel taxaties uit. Vaak worden zij ook ingeschakeld als spar partner bij het vastleggen van het risicoprofiel. Private equity verschaffers en banken die als financiële instellingen worden gezien schakelen ze ook vaak in voor een second opinion. Door hun ruime netwerk en eigen research in binnen- en buitenland zijn ze instaat onderbouwd oordeel te geven. Zelfs bij complexe financieringsaanvragen van hotels en ander vastgoed. 

Invast Hotels als betrouwbaar partner

Invast Hotels is een zeer groot en betrouwbaar bedrijf waar je terecht kunt voor het kopen en verkopen van vastgoed. Ze specialiseren zich in hotel taxaties en zijn in staat je te voorzien van professioneel advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *