Ontology behoort tot een van de grootste blockchainprojecten in Azië en het grootste gedeelte van de markt is ook in dit continent te vinden. Als je kijkt naar de lange termijn, dan is het een hele aantrekkelijke keuze om te gaan investeren in Ontology. De naam Ontology lijkt nieuw in de wereld van de digitale valuta, maar niets is minder waar. Ontology is opgezet door een naam die juist heel bekend is. Ontology behoort tot Onchain, het bedrijf wat door NEO is opgezet. 

Snel en makkelijk Ontology kopen

Eenvoudig een nieuwe gebruiker worden, doe je door een account aan te maken. Daarmee kun je Ontology kopen. De aanmeldingsprocedure is simpel en zo gebeurd. Je kunt dus bijna in een oogwenk beginnen met het kopen van munten. Het aanmaken van een persoonlijk account is gratis en je hoeft niet zelf zorg te dragen voor een wallet. Eerst stort je geld in de vorm van euro’s op je account. Ook is het mogelijk om andere cryptocurrencies hiervoor te gebruiken. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden. Je kan onder andere kiezen voor iDEAL en voor betaling via een bankoverschrijving. Wanneer je klaar bent met het overmaken van geld naar jouw persoonlijke wallet, kun je beginnen met bestellen. Direct na het maken van een bestelling is deze verwerkt, dus lang wachten is nooit aan de orde. Kortom, het is nog nooit zo eenvoudig om snel Ontology te kopen.

Je munten verzamelen en opslaan

Geen zorgen over de aanschaf van een wallet is een van de voordelen van het aanmaken van een account. Deze wallet ontvang je meteen wanneer je je account hebt aangemaakt. Bovendien is de wallet helemaal gratis en hoef je zelf helemaal niks te betalen. Ideaal als je direct wilt beginnen met het kopen van munten. Het is mogelijk om altijd bij je wallet te kunnen als je je aanmeldt bij je persoonlijke account. De online Stellar wallet is een persoonlijke portemonnee die je voor meerdere doelen kunt gebruiken. Het is mogelijk om Stellar op te slaan in je wallet, maar je kan ook Stellar naar je wallet verzenden. Het verzenden gaat via een speciaal wallet-adres, dat je kunt terugvinden in je account. Op deze manier kun je munten naar je persoonlijke portemonnee sturen.

Wallet verzekerd van beveiliging

Alleen jij hebt toegang tot jouw persoonlijke portemonnee. De wallet is zeer goed beveiligd met de meest recente veiligheidsmaatregelen, waardoor je nooit zorgen hoeft te hebben over de beveiliging van je account. Je kan zelfs nog kiezen voor een Twee-Factor Authenticatie van je account. Hierdoor ben je altijd en overal optimaal verzekerd van de beste beveiliging. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *